Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Super League 2: Λύτρωση στο φινάλε για την Κηφισιά

Η Κηφισιά φλέρταρε με την πρώτη απώλεια βαθμών της κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Ποζατζίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαζουλουξής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με μεγάλες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Αν και η ομάδα του Γιώργου Πετράκη είχε την κατοχή, οι Κρητικοί άγγιξαν το γκολ στο 22’ με το δοκάρι του Μηλιώτη, ενώ ο Αντερέγκεν έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Η Κηφισιά είχε δυο δοκάρια στην ίδια φάση στο 85’ με τους Καλλέργη και Τετέι, βρίσκοντας τελικά το γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΟΦΙ διαμαρτυρήθηκε και για τη φάση πριν το φάουλ, αλλά και για το ότι ο σκόρερ ήταν οφσάιντ, με το βίντεο να τους δικαιώνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ