Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι μέλλει γενέσθαι με τα ματς των εθνικών κατηγοριών και τη Basket League

Κανονικά φαίνεται πως θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων μπάσκετ, παρά την απόφαση των περισσοτέρων συνδέσμων κριτών να απέχουν, αντιδρώντας για μη αναγνώρισή τους από την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι αναμετρήσεις της Basket League, αλλά και αυτές των εθνικών πρωταθλημάτων (Elite League, Β’ και Γ’ Ανδρών, Α1 και Α2 Γυναικών) θα γίνουν χωρίς πρόβλημα.

Αντίθετα, η ΕΣΚΑ αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες της, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και η ΕΣΚΑΝΑ.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΟΚ έχει καλέσει σε διάλογο τις ενώσεις κριτών για την προσεχή Τετάρτη στα γραφεία της, τονίζοντας πως θα πρέπει να αναζητηθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση προτού αναστατωθούν τα πρωταθλήματα με απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφασίζονται μονομερώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ