Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ισχύει για Πάσλακ, Ομάρ και Μπιόρκαν στον Ολυμπιακό – Νέα δεδομένα για Μαρσέλο – Με τόσα φεύγει ο Μπα

Με τις επιλογές να είναι ελάχιστες πλέον στο ρόστερ του όσον αφορά τα μπακ, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην άμυνα. Οι Πειραιώτες στοχεύουν να βρουν παίκτες καλύτερους από αυτούς που ήδη έχουν (πρακτικά μιλάμε για Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ), κάτι που σημαίνει ότι αν κάτι δεν τους… συγκινήσει ιδιαίτερα, δεν θα πάρουν κάποιον παίκτη απλά για να τον πάρουν. Παρ’ όλα αυτά, δύο ονόματα βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα ή για την ακρίβεια δεν έφυγαν ποτέ.

Αρχικά, όσον αφορά τη δεξιά πλευρά, ο Φέλιξ Πάσλακ θέλει να αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ και να βρεθεί σε μια ομάδα που θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής ως βασικός. Ο Γερμανός σε δηλώσεις που έκανε, «άνοιξε» την πόρτα στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να κάνει κίνηση για να τον φέρει στον Πειραιά.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει πάντα μια εναλλακτική λύση, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει ελεύθερος και να επιθυμεί να έρθει πίσω στην Ελλάδα σαν τρελός.

Από την άλλη, στα αριστερά ο Φρέντρικ Μπιόρκαν, ένας παίκτης που ανήκει στη Χέρτα Βερολίνου, θέλει κι αυτός να βρει χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Πάσλακ. Είναι ταχύτατος και σύμφωνα με τους Νορβηγούς, η ομάδα του Μίτσελ «παίζει» δυνατά στο παιχνίδι για να τον κάνει δικό της.

Σε ό,τι αφορά τον Μαρσέλο, που είναι φευγάτος από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Μέσα της Βραζιλίας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Φλουμινένσε και της Μποαταφόγκο, οι οποίες σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για το ενδεχόμενο μεταγραφής. Στο… παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο φέρεται να βρίσκεται και η Μπεσίκτας, ενώ υπάρχει και σενάριο για ενδιαφέρον από ομάδες του MLS.

Τέλος, η Νυρεμβέργη μπορεί να θέλει τον Ουσεϊνού Μπα, όμως επίσημη πρόταση δεν υπάρχει. Αν έρθει, θα πρέπει να είναι πάνω από 4-5 εκατομμύρια ευρώ για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ