Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποκάλυψη του Δήμου Ντικούδη για τις κινήσεις της ΕΟΚ στο θέμα Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε μετά την ήττα της Παρτιζάν από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην απόφαση της ομάδας του να μην πάει στην Εθνική για τα… παράθυρα, λέγοντας: «Δυστυχώς εγώ δεν θα είμαι στην Εθνική. Είναι απόφαση της ομάδας να μην πάμε στις Εθνικές πλην των Σέρβων. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Είναι δύσκολο, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εύχομαι να πάει καλά η Εθνική και να προκριθούμε και επίσημα».

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης και μιλώντας στη Nova ανέφερε πως η ΕΟΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη FIBA όσο και στην Παρτιζάν για την άρνηση της να αφήσει τον Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική ομάδα.  

«Προχωρήσαμε σε επίσημη καταγγελία τόσο στην Παρτιζάν όσο και στη FIBA, αφού αυτή η στάση της σερβικής ομοσπονδίας είναι λάθος. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε».

Η Παρτιζάν έδωσε άδεια στους Σέρβους να παίξουν στην Εθνική Σερβίας, όμως δεν άφησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική Ελλάδας στα ματς με τη Λετονία (11/11) και με το Βέλγιο (14/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ