Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ματς-«φωτιά» στο Περιστέρι

Με μια ματσάρα στο Περιστέρι ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστική της Super League 1.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο (19:00) σ’ ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες ανεβασμένες και με καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες προέρχονται από την πρόκριση επί του Αστέρα στην Τρίπολη στο Κύπελλο και από μια καλή παρουσία στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ σ’ ένα ματς που έχασαν στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος στο Κύπελλο πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Ιωνικό και την πρόκριση, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά τρία σερί καλά αποτελέσματα, το τελευταίο με τον Λεβαδειακό.

Οι Βολιώτες βρίσκονται στην 3η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στην αποστολή τους τους Χατζηισαΐα και Κωτσόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους Μπατόκιο και Βίκτορ Φερνάντες.

Το ματς θα διευθύνει ο Φωτιάς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Μουνίθ – Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτασον.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν – Αλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Μεσκίδα – Κούτσιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ