Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύπελλο Ιταλίας: Επική πρόκριση για την Σαμπντόρια στους «16»

Δεν έλεγε να τελειώσει το ματς στη Γένοβα. Η Σαμπντόρια αγχώθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην παράταση αλλά τελικά κατάφερε να λυγίσει στα πέναλτι με 9-8 την αξιόμαχη Άσκολι και προκρίθηκε στους «16» του Coppa Italia. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Η «Σαμπ» μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 10ο λεπτό με τον Βέρε. Παρόλα αυτά, οι «μπιανκονέρι» ισοφάρισαν με τον Κολοκολό στο 33′. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την έκπληξη.

Ο Ντονάτι πέτυχε στο 110′ το 1-2 αλλά ο Καπούτο στο 118′ έσωσε… την παρτίδα και οι διαφορές λύθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, η Σαμπντόρια επικράτησε με 9-8 με τις δύο ομάδες να εκτελούν από έντεκα φορές η κάθε μία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ