Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Ο Λιάγκας καλεί συγκεκριμένο πολιτικό να μιλήσει για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, αφού ξέρει!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς βγαίνουν συνεχώς στη φόρα… διευθύνσεις κι ονόματα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ένας πολιτικός μπαινόβγαινε συνέχεια στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και ήδη στην γειτονιά έχει γίνει σούσουρο.

Τον κάλεσε, λοιπόν, για να μην σταμπαριστεί και να μην υπάρξουν σκιές, μιας κι ονόματα βγαίνουν συνεχώς στο προσκήνιο, να βγει και να μιλήσει. «Γιατί δεν βγαίνει να πει όπως το είπε ο Πρέκας; Να πει ήμασταν στο κόμμα, ήμασταν φίλοι… Δεν είναι κακό, να βγει να το πει» επέμεινε ο Λιάγκας.

Ακολούθως, έδωσε κι άλλη πληροφορία, η οποία ήταν σοκαριστική, μιας και τον πολιτικό δεν τον «ενοχοποιεί» κάτι, σύμφωνα με την εκπομπή, όμως επιχειρηματίας της περιοχής φέρεται να ανήκει στη… σκοτεινή πλευρά της υπόθεσης.

Όπως ειπώθηκε, πρόκειται για έναν γνωστό κι εύρωστο επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος έχει βγει και «μοιράζει χιλιάρικα και πεντακοσάρικα» για να «εξαγοράσει τη σιωπή των κατοίκων της περιοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ