Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Λύτρωσε τη Ράγιο σε «νεκρό» χρόνο ο Ουνάι Λόπεθ!

Σε ένα ματς… θρίλερ η Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε με 2-1 της μαχητικής αλλά άτυχης Έλτσε με «χρυσό» σκόρερ τον Ουνάι Λόπεθ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις καθώς στο 20ο λεπτό ο Λεζόν σκόραρε για την Ράγιο με το γκολ όμως να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Η απάντηση της Έλτσε ήρθε 12 λεπτά αργότερα όταν μετά από κόρνερ ο Ντιμιτριέφσκι έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπογέ, προ κενής εστίας, έκανε το 0-1 για την Έλτσε.

Ο ρυθμός έγινε ακόμη καλύτερος και η Ράγιο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 40′. Ο Καμέγιο σούταρε από μέση απόσταση η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Φερνάντες αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα του Βadia για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Ράγιο μονοπώλησε το ενδιαφέρον, εντείνοντας την πίεση της με αποκορύφωμα το ευθύβολο δυνατό σουτ του Ισί με το αριστερό στο 75′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντία, διατηρώντας το 1-1.

Ωστόσο με ένα απίθανο σουτ στην κίνηση, ο Ουνάι Λόπεθ «λύτρωσε» τη Ράγιο Βαγεκάνο, χαρίζοντας της ένα τρίποντο που φάνταζε χαμένο/

Στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό η Έλτσε, 10η η Ράγιο με 10 βαθμούς σε 7 ματς.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία 4-0
(10′ Ι. Γουίλιαμς, 17′ Σανσέτ, 62′ Ν. Γουίλιαμς, 84′ πεν. Βέσγκα)

Σάββατο 1 Οκτωβρίου
Κάδιθ-Βιγιαρεάλ 0-0

Χετάφε-Ρεάλ Βαγιαδολίδ 2-3
(29′ Μαγιοράλ, 31′ Σουάρεζ – 20′, 37′ Λεόν, 49′ Πλάνο)

Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
(29′ Γιορέντε, 57′ Μοράτα)

Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα 0-1
(20′ Λεβαντόφσκι)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Εσπανιόλ-Βαλένθια 2-2
(56’ Χοσελού, 83’ Ντάρντερ – 54’ Γκαμπριελ Παουλίστα, 86’ κοκ. Μάρκος Άντρε, 90+6 Τσομέρ)

Θέλτα-Μπέτις 1-0
(9′ Βέιγκα)

Τζιρόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-5
(23′ Ρικέλμε, 27′ Μαρτίνεθ, 48′ Καστεγιάνος- 8′, 42′ Σέρλοθ, 66′ Μέντες, 71′ Θουμπιμέντι, 85′ Κούμπο)

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα
(42′ Βινίσιους- 45+1 Γκαρθία)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

Ράγιο Βαγιεκάνο-Έλτσε 2-1
(40′ Καμέγιο, 90+5 Ουνάι Λόπεθ – Μπογέ 32′)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ