Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Scalper: Πρόωρος τελικός στον Γ’ όμιλο

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο το αποψινό πρόγραμμα στο Κόπα Αμέρικα συμπεριλαμβάνει έναν πρόωρο τελικό.

Αυτόν ανάμεσα στο Μεξικό και την Ουρουγουάη, καθώς όποια ομάδα βγει πρώτη στον Γ’ όμιλο κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγει την Αργεντινή στα προημιτελικά.  

Το Μεξικό από τον Οκτώβριο έχει αλλάξει σελίδα με τον Οσόριο στον πάγκο του, ενώ θα αισθάνεται σαν το σπίτι του στην διοργάνωση των ΗΠΑ, όπου ζουν κοντά στα 40 εκ. Μεξικανοί.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα επιθετικά, σοβαρότητα στον πάγκο και τη δεδομένη χρονική στιγμή πάει με ό,τι καλύτερο υπάρχει στις ΗΠΑ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό….

 Η Ουρουγουάη έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, αυτό του Σουάρες, ο οποίος δεν θα παίξει στο τουρνουά. Αν δεν τραυματιζόταν ο σταρ των Ουρουγουανών θα μιλούσαμε κάτω από διαφορετική βάση, ενδεχομένως ίσως και για την επανάληψη του θαύματος του 2011 στην Αργεντινή.

Με τα τωρινά δεδομένα, όμως, οι Μεξικανοί έχουν το προβάδισμα.

Το άλλο ματς είναι το Τζαμαϊκα – Βενεζουέλα.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά οι Τζαμαϊκανοί έχουν προσανατολισμό στο παιχνίδι τους.

Σε αυτό οφείλουν πολλά στον Γερμανό Σάφερ, ο οποίος πήγε σαν περαστικός στην Καραϊβική με τετράμηνο συμβόλαιο, αλλά κερδίζοντας όλους με τη δουλειά του έγινε μόνιμος κάτοικος.

Συν τοις άλλοις έχει ανέβει η ψυχολογία και το κίνητρο με την παρουσία του Ουές Μόργκαν, ο οποίος κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ.

Η Βενεζουέλα από την πλευρά της μέσα στο 2015 και στις αρχές του 2016 πέρασε δύσκολες στιγμές.

Οι σφαλιάρες διαδέχονταν η μία την άλλη, ο Σανβισέντε έφυγε κι έτσι η ομοσπονδία προβίβασε από την U20 τον Ραφαέλ Ντουνταμέλ, ο οποίος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον συμμόρφωσε την ομάδα.

Διαθέτει ικανή επίθεση, αλλά είναι αμυντικά ευάλωτη.

Πολύ πιθανό το αμφίσκορο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

554         (00:00)  ΤΖΑΜΑΪΚΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ    GOAL 1,90

555         (04:00)  ΜΕΞΙΚΟ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ       1         2,40

Scalper

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ