Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η βαθμολογία της Super League 1 μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου

Με σημαντικές νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, που κορυφώνεται το βράδυ της Κυριακής με το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Οι νίκες στο «Γεντί Κουλέ» φαίνεται πως έγιναν αγαπημένη συνήθεια για τον Παναιτωλικό, καθώς μετά τις 2 περσινές στο πρωτάθλημα, πέτυχε ακόμη μία το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1.

Οι Αγρινιώτες που προηγήθηκαν με 3ο γκολ του Καρέλη στη σεζόν, είδαν τον ηρωικό και αποδεκατισμένο ΟΦΗ να φέρνει το ματς στα ίσα πριν βγει το ημίχρονο με την γκολάρα του Μπαλογιάννη. Οι Κρητικοί με το γκολ αυτό πήραν ψυχολογία και προσπάθησαν για την ολική ανατροπή, όμως από εκεί και πέρα μίλησαν οι λύσεις από τον πάγκο και η ποιότητα των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή τον Δημήτρη Κολοβό κι αυτός 8 λεπτά αργότερα με ένα καταπληκτικό γκολ έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους Αγρινιώτες που μετρούν ήδη δύο νίκες σε 4 ματς και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ισόβαθμοι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό κι Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στους Ζωσιμάδες με 2-1 κόντρα στον Λεβαδειακό, σε ένα ματς που όσο κι αν είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν είχε χαρακτήρα… τελικού για τις δύο ομάδες που πριν την σέντρα ήταν στην τελευταία θέση με ένα βαθμό. Εκεί που παραμένουν οι Βοιωτοί, σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες που με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πήραν μια σημαντική ανάσα, χάρη στα γκολ των Ροσέρο και Εραμούσπε.

Το βράδυ του Σαββάτου και το «πρώτο πιάτο» της 4ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη σούπερ διπλό και μάλιστα με ανατροπή! Αυτό που πέτυχε ο Ατρόμητος στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με την γκολάρα απευθείας φάουλ του Μεντόσα, όμως στην επανάληψη η ομάδα του Κόουλμαν ήταν καταιγιστική και με τρία γκολ που πέτυχε σε διάστημα 8 λεπτών (!!!) με τον Κεχρίντα, τον Φριτζόνσον και τον Ρομπάιγ κι ένα του Τζαβίδα στο φινάλε πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που την έστειλε στην πρώτη πεντάδα!

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4Η)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1
Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Ολυμπιακός – Βόλος (6.30μμ)
Αστέρας Τρίπολης – Αρης (9.30μμ)
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (9.30μμ)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ – Λαμία (7.00μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7
3. Π.Α.Ο.Κ. 7
4. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 7
6. A.E.K. 6
7. ΒΟΛΟΣ 4
8. ΑΡΗΣ 4
9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3
11. Ο.Φ.Η. 3
12. ΛΑΜΙΑ 2
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Aτρόμητος – Λαμία (8.00μμ)
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (8.00μμ)
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (9.30μμ)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (6.00μμ)
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (7.00μμ)
Άρης – Ολυμπιακός (8.00μμ)
Βόλος – Ιωνικός (9.00μμ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ