Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντμπολ: Ολυμπιακός-Πυλαία για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Μετά από 23 χρόνια, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου (18:00) επιστρέφει το Super Cup χάντμπολ στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός και η Κυπελλούχος Πυλαία θα δώσουν τη «μάχη» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε τελικός του θεσμού ήταν το 1999 στο κλειστό του Πανελληνίου, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας να κατακτά την κούπα με 26-20 επί του ΑΣΕ Δούκα.

Ο φετινός θεσμός έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς είναι αφιερωμένος στα 90 παιδιά, τα οποία φιλοξενεί το ΠΙΚΠΑ Βούλας, ενώ σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας με τον σύλλογο «οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας» θα εκδοθούν εισιτήρια των 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά που φιλοξενεί η δομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ