Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νταμπλ για την Ελλάδα! Κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές για τον Αύγουστο Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη

 «Νταμπλ για την Ελλάδα!». Με αυτά τα λόγια στα social Media η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου (European Athletics), έκανε γνωστό ότι ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές-σε άνδρες και γυναίκες- για τον μήνα Αύγουστο.

 «Ψηφίσατε τον Μιλτιάδη Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ως Αθλητές του Μήνα!», προσθέτει η European Athletics, αναφερόμενη στο σχετικό διαγωνισμό της στα Σocial Μedia. 

 Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο ήταν νικητής στο μήκος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου με άλμα στα 8,52 μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης. 
 
 Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν νικήτρια σε δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αφού τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ. και 20χλμ. βάδην σημειώνοντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ