Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βγαίνουν κι «εξαφανίζονται» τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού θα τεθούν από τις 3:00 το μεσημέρι τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής (11/9, 21:30) με την ΑΕΚ, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 3 μ.μ.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

6, 7 25€

1, 5Β, 5Γ, 8Α, 8Β 12Α, 12Β 35€

5Α, 9, 11 60€

2 80€

10 100€

3 150€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18.30.

Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Όσοι θέλουν να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους ανήμερα του αγώνα, θα μπορούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου (επί της Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα στη θύρα 3) 10 π.μ. – 4 μ.μ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ