Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυλαία στην πρεμιέρα της Super League 1 με Παναθηναϊκό, Άρη και Ολυμπιακό – Οι πιθανές 11άδες τους

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 1η αγωνιστική της Super League 1.

Στο πρώτο χρονικά ματς (20:00) ο Παναθηναϊκός στην κατάμεστη Λεωφόρο θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στη διάθεσή του τόσο τον Γκάνεα, ο οποίος ήταν κλινήρης στις αρχές της εβδομάδας, όσο και τον Τσέριν που έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή, αλλά και τον Βέρμπιτς που δεν ήταν διαθέσιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Σένκεφελντ, οι μικροί Κρυπαράκος, Ηλιάδης, Σαρδέλης και φυσικά οι Διούδης, Σαβιέρ που δεν υπολογίζονται.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν – Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μίλο, Βαλεριάνος – Αντούνες, Μασάς, Ν. Ιωαννίδης – Μεντόσα, Μάντζης.

Στη συνέχεια (20:30) θα ακολουθήσει το Άρης-Λεβαδειακός στο «Κλ. Βικελίδης», με τους κίτρινους να ψάχνουν μία καλή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όπως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επέστρεψαν στη Super League 1 και θέλουν να εκκινήσουν με το… δεξί.

Για πρώτη φορά ο Χερμάν Μπούργος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη τον Ζερβίνιο, ενώ δεν υπολογίζει στον Ιτούρμπε, αλλά και στους Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδη, Σγούρο, Καρακασίδη και Παναγίδη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Νταμπό – Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Πάλμα – Γκρέι.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Ντεντάκης, Μπάχανακ, Βινίσιους, Βήχος – Μεχία, Νίκας, Μπελμόντ, Μπαρμπόσα, Μυτίδης – Βρακάς.

Το πρόγραμμα, τέλος, θα κλείσει το Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (22:00), με τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν ρυθμό και να προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα πλέι οφ του Europa League.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο Κάρλος Κορμπεράν άφησε εκτός τον Χουάνγκ, ο οποίος έφυγε με μυϊκές ενοχλήσεις από το ματς με τους Κύπριους και προφυλάσσεται.

Επιπλέον, εκτός παρέμειναν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σίμε Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μαμαντού Κανέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ- Άβιλα, Σισέ, Μπα (Μανωλάς), Ρεάμπτσιουκ – Εμβιλά, Κούντε – Ντε Λα Φουέντε, Ζινκερνάγκελ, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς) – Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος – Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος – Λώλης, Μορέιρα, Κόντε.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 19 Αυγούστου

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3

Σάββατο 20 Αυγούστου

Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1

Λαμία-ΑΕΚ 0-3

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Κυριακή 21 Αυγούστου

Παναθηναϊκός-Ιωνικός (20:00)

Άρης-Λεβαδειακός (20:30)

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ