Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Πουλίδο: «Έλεγαν “ας τον σκοτώσουμε”»!

Για την απαγωγή του αδερφού του μίλησε ο Αρμάντο Πουλίδο στο Μεξικό, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία.

Ο αδερφός του άσου του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την περιπέτεια του Πουλίδο, λέγοντας πως: «Ο Αλάν άκουγε τις τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις των απαγωγέων με την οικογένεια.

Οι απαγωγείς δεν ήξεραν ότι είναι ποδοσφαιριστής. Οταν κάποια στιγμή ήταν αφηρημένοι, ο Αλάν προσπάθησε να αποδράσει. Ενας φίλος της μητέρας μου έλαβε την πρώτη κλήση από τους απαγωγείς. Ηδη πέντε λεπτά μετά, γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για απαγωγή. Προσφέραμε 200.000 πέσος στους απαγωγείς. Εκείνοι ζήτησαν 6.000.000. Τους είπα ότι θέλω απόδειξη ότι ζει», και συμπλήρωσε: 

«Αυτό που με λύγισε ήταν να βλέπω τον πατέρα μου να κλαίει. Η μητέρα μου ήταν πιο ήρεμη. Ο Αλάν ένιωθε ότι θα τον σκότωναν, γι’ αυτό και προσπάθησε να αποδράσει. Άκουγα αυτόν τον τύπο με τον οποίο διαπραγματευόμουν να τους μιλάει και να λέει “όχι φίλε, δεν θέλω να τον ελευθερώσω, ας τον σκοτώσουμε»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ