Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για τον «τελικό» με Σλάβια – Αυτή είναι η αποστολή του Γιοβάνοβιτς

Την αποστολή του για τον αγώνα ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας, την Πέμπτη (11/8, 20:30) στη Λεωφόρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται μόνο ο τιμωρημένος Παλάσιος, καθώς και ο Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι, στην αποστολή επανήλθαν απ’ τον Σέρβο τεχνικό, τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο πρώτος θα είναι στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού ενώ ο δεύτερος διεκδικεί θέση.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία των «πρασίνων» με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ