Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με πάθος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός – Τα πλάνα του Μαρτίνς και η πιθανή 11άδα

Από το… μηδέν ξεκινάει απόψε η προσπάθεια του Ολυμπιακού για να περάσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, μετά το 1-1 με τη Μακάμπι στη Χάιφα την προηγούμενη Τετάρτη (22:00, Cosmote Sport 1).

Ο λόγος είναι ότι έχει καταργηθεί ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, όμως οι Πειραιώτες με σύμμαχο τον κόσμο τους θα επιχειρήσουν να φτάσουν στη νίκη με την οποία θα πάρουν εκείνοι το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τον Βρσάλικο δεξιά στην άμυνα, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, τον Μανωλά με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας, τον Εμβιλά και τον Μαντί Καμαρά στις θέσεις των κεντρικών χαφ, μπροστά τους τον Ζινκερνάγκελ, τον Μασούρα και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Θέση στο αρχικό σχήμα, διεκδικούν τόσο ο Κανέ όσο και ο Τικίνιο, οι οποίοι τα είχαν πάει καλά στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ. Έτοιμοι να προσφέρουν είναι επίσης (πιθανότατα προερχόμενοι από τον πάγκο) ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Παπασταθόπουλος και ο Μπουχαλάκης. Όπως, βέβαια, κι ο Βαλμπουενά, ο οποίος δεν είχε παίξει ούτε λεπτό στον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι σε 4-3-3 αναμένεται να έχει τους Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Τσέρι, Χαζίζα, Πιερό και Ντέιβιντ ή Ατζίλι.

Την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Πρωταθλητές Ισραήλ θα διευθύνει ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, όπως ανακοίνωσε η UEFA. Ο 45χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντόουλ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τόμας Βάιντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ