Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ζερβίνιο: «Γι’ αυτό ήρθα στον Άρη»

Ο Ζερβίνιο μπήκε ήδη στην καθημερινότητα του Άρη, καθώς έκανε και την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα.

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ, αναφέρθηκε τόσο στη συμφωνία του με τους κίτρινους όσο και στους στόχους του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Άρη για το καλωσόρισμα. Ο Άρης είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με βοήθησαν, τον μάνατζέρ μου, αλλά και τον δικηγόρο μου, μα περισσότερο τον πρόεδρο του Άρη, ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και μ’ έπεισε να έρθω στον Άρη».

Σε ερώτηση για τους στόχους του απάντησε: «Ήρθα στον Άρη, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχω υψηλό κίνητρο και μεγάλη φιλοδοξία. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με τη ιστορία του Άρη και να κάνουμε κάτι καλό. Πέρυσι ήμουν στην Τουρκία, αντιμετώπισα έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τώρα είμαι καλά. Θέλω να δικαιώσω τους φίλους του Άρη, αλλά και τον πρόεδρο, ο οποίος μου ανέλυσε το πρότζεκτ της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη, κατακτώντας έναν τίτλο».

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που συνέλεξε, σημείωσε: «Πήρα πληροφορίες από τον Μπακασέτα, καθώς ήμασταν μαζί πέρυσι στην Τουρκία και μου είπε τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ, για την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη. Μίλησα με τον πρόεδρο, ο οποίος μου εξήγησε πολλά, όπως για την τρέλα των οπαδών. Θέλω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά και στην αγάπη του κόσμου. Να ανταποδώσω. Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη, δεν ήμουν χαμογελαστός, γιατί προερχόμουν από ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι. Τώρα νιώθω μεγάλο κίνητρο στον Άρη».

Ενώ κατέληξε, αναφερόμενος στους παίκτες που θα συναντήσει στο «Κλ. Βικελίδης»: «Με τον Ιτούρμπε ήμασταν μαζί στη Ρόμα για έναν χρόνο περίπου, κάναμε καλά πράγματα εκεί κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και στον Άρη. Μίλησα επίσης τόσο με τον Ντουκουρέ όσο και με τον Νταμπό, με τους οποίους είμαστε φίλοι και μου έδωσαν αρκετά καλά στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ