Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε τρεις διαφορετικές θέσεις μπορεί να παίζει ο θηριώδης Καμαρά

Για τα φιλικά παιχνίδια αδιαφορώ. Αυτά είναι για τους προπονητές. Να δοκιμάσουν πρόσωπα, σχηματισμούς και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το πώς θα φτιάξουν καλύτερα την ομάδα τους.

Όλα θα φανούν στα επίσημα ματς. Να δούμε και τι σόι θα είναι οι μεταγραφές.

Στην περίπτωση, πάντως, του Ολυμπιακού η άποψή μου είναι ότι ο Μαρτίνς έκανε σωστά που επέλεξε τον Καμαρά. Τον παίκτη τον ξέρουμε. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Κατ’ αρχάς παίζει περιφερειακός κυνηγός, ακραίος και φορ αν χρειαστεί. Όπως στον Αρη που αν και δεν το είχε το γκολ στο πρωτάθλημα σκόραρε 8 φορές κι έβγαλε 4 ασίστ. Λόγω έλλειψης κλασικού φορ αναγκάστηκε να παίξει 9άρι και ανταποκρίθηκε.

Είναι θηριώδης, πολύ δυνατός, τρέχει πολύ και βγάζει ένταση στο παιχνίδι του.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μαρτίνς θέλει να ενισχύσει ακόμα πιο πολύ τον Ελ Αραμπί και εκτιμά ότι ο Καμαρά θα τον στηρίξει. Γι’ αυτό ίσως αλλάξει την διάταξη.

Ο Μαυριτανός μπορεί να υπηρετήσει και το 4-4-2, καθώς κι άλλα σχήματα αν ξεκινά από τα άκρα. Είτε στο 4-2-3-1, είτε και στο 4-3-3. Αυτό θα φανεί στην πορεία.

Κι αν κάποιους τους χαλάει που ο 27χρονος παίκτης ήρθε από τον Αρη να τους πω ότι αυτή η μεταγραφή θα μπορούσε να είχε γίνει απευθείας από την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Καμαρά διαθέτει πολύ καλό όνομα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τον είδαμε με τον Αρη που πραγματικά ξεχώρισε και συνέβαλε τα μέγιστα για την ευρωπαϊκή έξοδο των κίτρινων.

Το θέμα είναι το στυλ του να ταιριάξει με αυτό του Ολυμπιακού και να βρει χημεία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ