Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκεί στρέφεται ο Ολυμπιακός μετά την προφορική συμφωνία με τον Βρσάλικο

Ο Ολυμπιακός μετά την προφορική του συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο κινείται και σε άλλα μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα μιλούν για επαφές με Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ικανό να κάνει τη διαφορά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση σε επίπεδο ονόματος. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για αυτήν τη μεταγραφική περίσταση είναι για παίκτη που μπορεί να κάνει το… μπαμ αλά Βρσάλικο.

Ο Ολυμπιακός μετά τον Βρσάλικο από πλευράς προτεραιότητας έχει να κλείσει έναν μεσοεπιθετικό ή έστω παίκτη σαν περιφερειακό επιθετικό, που να παίζει και εξτρέμ και φορ. Εφόσον όλα πάνε καλά τις βασικές του μεταγραφικές ανάγκες θα τις έχει καλύψει μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία στις 22 Ιουνίου ή και στο ξεκίνημα της παρουσίας της στη χώρα αυτή για την προετοιμασία της στο εξωτερικό.

Τώρα σε άλλα επίπεδα θα χρειαστεί και έναν δεύτερο δεξιό μπακ (ως back up). Υπάρχει το ανοιχτό μέτωπο με μία τουλάχιστον προσθήκη στη θέση του αριστερού μπακ και από εκεί και πέρα μένει να φανεί εάν θα χρειαστεί και έναν ακόμα φορ ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ