Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ήττα από τον Χάνεϊ και απώλεια τίτλων για τον Καμπόσο

Τα έδωσε όλα ο Τζορτζ Καμπόσος κόντρα στον Ντέβιν Χάνεϊ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Έλληνα ομογενή να κρατήσει τις ζώνες στην Αυστραλία, στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Μελβούρνη.

Ο Χάνεϊ πήρε μία δίκαιη νίκη, παραμένοντας πιστός στο αγωνιστικό του πλάνο από την αρχή του ματς. Ο Αμερικανός με όπλο τα jab και την κίνηση σε όλο το ρινγκ, μάζεψε τα σημεία που χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη και να στεφθεί undisputed πρωταθλητής. Οι ζώνες WBO, WBA, WBC, IBF και Ring Magazine του ανήκουν και είναι πλέον το αφεντικό στη lightweight κατηγορία.

Ο Καμπόσος επεδίωξε να κοντράρει στα jab τον νέο πρωταθλητή, αλλά δεν του βγήκε. Μετά το ματς οι δύο αθλητές αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, δείχνοντας πως η κόντρα τους κατευνάστηκε.

Ο Χάνεϊ όταν ρωτήθηκε για τη ρεβάνς, τόνισε πως ο Θεός ξέρει αν θα γίνει, όμως δεν ξεχνά το γεγονός πως ο Καμπόσος του έδωσε την ευκαιρία να πάρει τους τίτλους.

Ο Έλληνας ομογενής, από την πλευρά του, έδωσε τον σεβασμό του στον αντίπαλο και παραδέχτηκε την ήττα. Ωστόσο, περιμένει από εκείνον να κοντραριστούν και δεύτερη φορά.

Ο Χάνεϊ έφτασε στο 28-0 το ρεκόρ του, ενώ ο Καμπόσος είναι στο 20-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ