Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Γερή «σφαλιάρα» από την Ουγγαρία στην Αγγλία!

«Φωτιά» στον πιο δύσκολο όμιλο (3ο) της πρώτης κατηγορίας του Nations League έβαλε η Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι επικράτησαν με 1-0 της Αγγλίας στη Βουδαπέστη, ξεκίνησαν ιδανικά και παράλληλα έβαλαν σε μπελάδες την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που σε λίγες ημέρες θα παίξει στο Μόναχο κόντρα στη Γερμανία.

Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64′. Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο Τζέιμς έκανε πέναλτι πάνω στον Νάγκι και ο Ζόμποσλαϊ νίκησε τον Πίκφορντ από τα 11 βήματα.

Τα «Τρία Λιοντάρια» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στην καλύτερη φάση που τους παρουσιάστηκε, ο Κόουντι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Γκουλάσι.

Με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, η Βοσνία ισοφάρισε σε 1-1 τη Φινλανδία και κατάφερε να «αποδράσει» με τον βαθμό από το Ελσίνκι για τον τρίτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Ο Πούκι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Πρέβλιακ στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, για τον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας  το Λουξεμβούργο πέρασε νικηφόρα από τη Λιθουανία της οποίας επικράτησε με 2-0 και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σινάνι που σκόραρε στο 44′ και το 78′.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ