Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροχαίο ατύχημα για τη Βάνα Μπάρμπα: «Το αμάξι μου διαλύθηκε»

Στο δρόμο για το Όλα πρώτη φορά, στο οποίο παραβρέθηκε ως καλεσμένη βρισκόταν η Βάνα Μπάρμπα, όταν συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Η ηθοποιός ευτυχώς είναι καλά και εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, το αυτοκίνητο της όμως καταστράφηκε.

Η Βάνα Μπάρμπα ψύχραιμη μίλησε για την εμπειρία της στο Όλα πρώτη φορά και τόνισε:

«Χαμογελάω τώρα γιατί όλα πήγαν καλά και δε χτύπησε κανείς! Το αμάξι διαλύθηκε» και πρόσθεσε με χιούμορ «Κάτι κουβαλάς Θέμο. Έχω να σε δω πέντε χρόνια. Ξαφνικά, έρχομαι… Κάποιος φταίει».

«Θέλω να μάθω αν είχε άλλοθι για εκείνη την ώρα ο Τρύφωνας Σαμαράς. Αν εθεάθη πουθενά να ρίχνει λάδι στο δρόμο» της είπε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης θέλοντας να επιμείνει στην κόντρα της με τον γνωστό κομμωτή που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν δεν τα βρήκαν σε μία επικείμενη συνεργασία στα Σκόπια. Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να πάει στα Σκόπια να προβάλει την δουλειά του και ζήτησε από την Βάνα Μπάρμπα να είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς.

Η γνωστή ηθοποιός, ενώ αρχικά δέχτηκε,, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook, δεν έχει καμία διάθεση να πάει στα Σκόπια, γιατί όπως υποστήριξε δεν θα μπορούσε να μπει σε μια χώρα, όπου στο διαβατήριό της θα έμπαινε η λέξη «Μακεδονία», το τοποίο εξόργισε και τον κομμωτή που της απάντησε επίσης με ανάρτηση στο facebook:

«Με έκπληξη σήμερα, διάβασα μια δήλωση – απάντηση της φίλης μου “Βάνας Μπάρμπα”, για την άκρως αντιεπαγγελματική και προσβλητική συμπεριφορά της τόσο προς εμένα αλλά και σε όλους του καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με το princess Kazino. Αναφέρω μερικούς: Αντώνης Ρέμος, Νατάσσα Θεοδωριδου, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή, Τζούλη Μασσίνο, Σταμάτης Γονίδης,Γιάννης Πλούταρχος, Γιάννης Σαββιδάκης, Χριστίνα Μαραγκόζη και πολλοί άλλοι. Βάνα μου όλους αυτούς τους καλλιτέχνες υποτιμάς; Είναι ανθέλληνες και εσύ Ελληνίδα; Ή μήπως θες να διαφημίσεις τη συναυλία που διοργανώνεις και τα θυσιάζεις όλα και τα παραποιείς στο βωμό της διαφήμισης;

Σε παρακαλώ επειδή είσαι υπεράνω χρημάτων τα 2 χιλιάρικα που μου χρωστάς εδώ και καιρό θέλω να τα δώσεις στα παιδιά των προσφύγων για να συμβάλω και εγώ στην προσπάθειά σου για τη συναυλία που ετοιμάζεις και έκανες όλα αυτό το σκάνδαλο για να τη διαφημίσεις. Επίσης η αφίσα παίζει εδώ και είκοσι μέρες και είχες το χρόνο να δεις που θα γίνει η εκδήλωση. Μην μας υποτιμάς λοιπόν εκτός αν οι γραμματικές και γεωγραφικές σου γνώσεις δεν ξεχωρίζουν την διαφορά μεταξύ Σερβίας και Σκοπίων και στέκονται απλά σε ένα Σ…», έγραψε ο Τρύφωνας.

Τέλος καλό όλα καλά βέβαια, με το ατύχημα της Μπάρμπα, ενώ στην ερώτηση του Θέμου δεν θέλησε να απαντήσει, υπονοώντας, ότι άλλο η παρεξήγηση και άλλο το ατύχημα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: toratora.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ