Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Μαρινάκης θα επενδύσει σε αγωνιστικό χώρο και ακαδημίες»

Επένδυση 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στον αγωνιστικό χώρο και τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών της Νότιγχαμ Φόρεστ θα κάνει Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Sun».

Η αγγλική ιστοσελίδα, αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε σειρά επαφών με τα στελέχη της ομάδας και αποφάσισε να επενδύσει συνολικά 5,5 εκατομμύρια ευρώ για διορθωτικές κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο και τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Sun» θα δοθούν 2 εκατομμύρια λίρες για την αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ ακόμη 3,5 εκατομμύρια θα δαπανηθούν για την βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων των ακαδημιών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα, πάντα με την «Sun», ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να συνεργαστεί στενά με τον προπονητή, Στιβ Κούπερ και τον αθλητικό διευθυντή, Ντέιν Μέρφι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στις συμβουλές τους για τον καθορισμό των στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ