Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέρασε η πρόταση Καρυπίδη στον Αρη

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση του Άρη, με την πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη να είναι αυτή που κέρδισε, με 156 ψήφους.

 Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος είχε προτείνει το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου να είναι 1.2 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 300.000 ευρώ στον ΑΣ ΑΡΗΣ ως ταμειακή διευκόλυνση, αλλά και 1.5 εκ. ευρώ στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (στο οποίο θα προσμετρηθούν τα χρήματα που έβαλε φέτος στην ομάδα). Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν 360.000 ευρώ, το κατώτατο με βάση το νόμο, τα 2.5 εκ. Ευρώ, ενώ υπήρχε και πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη πήρε 156 ψήφους σε σύνολο 198 που έλαβαν μέρος και έτσι το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στο 1.200.000 ευρώ. Η πρόταση για 2.5 εκ. έλαβε 7 ψήφους, ενώ η πρόταση για 5 εκ. έλαβε 34 ψήφους.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Καρυπίδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θα προσπαθήσω και θα κάνω ό,τι είναι δυνατό. Δεν θα τους απογοητεύσω και τους θέλω μαζί μου στην νέα χρονιά. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι,για να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ