Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Βέλη» του Ντέμη για την ΑΕΚ

Μιλώντας στην εκπομπή του στη Nova, ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε λόγο για μια loser ΑΕΚ που χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και σε διοικητικό επίπεδο, ενώ τόνισε ότι ούτε ο Αλμέιδα ούτε ο Μουρίνιο μ’ αυτό το περιβάλλον θα μπορούσαν να πετύχουν.

Αρχικά, τόνισε: «Θα έλεγα για loser ΑΕΚ, για μία ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα… Ναι, αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρα πολλά ματς φέτος και με μία νοοτροπία που χτίζεται από τα αποτελέσματα που δεν παίρνεις. Στο ματς με τον Άρη μπορούμε να μιλήσουμε και μόνο ποδοσφαιρικά. Λέμε όλη τη χρονιά ότι η ΑΕΚ έχει θέμα στις σέντρες. Το κλασικό μετά, τα ατομικά λάθη… Ποδοσφαιρικά εξηγείται αυτό που είδαμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη νοοτροπία. Όλο τον χρόνο δεν μπορεί να διώξει η ΑΕΚ στις σέντρες. Πλήρωσε και τώρα αυτή την αδυναμία».

Σχετικά με την απουσία από την Ευρώπη, σημείωσε: «Θα του κάνει καλό του Αλμέιδα… Στην ΑΕΚ δεν κάνει καλό, στον Αλμέιδα όμως ναι. Θα έχει χρόνο να φτιάξει μία ομάδα. Αλλιώς θα έπρεπε να κριθεί κατευθείαν, από τα προκριματικά. Θα έχει πάρα πολύ χρόνο. Για την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κακό να τερματίζει πέμπτη. Το θέμα της δεν είναι ένα ματς… Δεν είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες για να δουλευτούν, να έχουν ένα σύστημα, δεν γίνεται να αλλάζουν συνέχεια προπονητές. Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς τις κρίσεις, όταν φορτώνεις όλα τα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, όταν περιμένει κόσμος στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος κοντά στους παίκτες… Τι σεβασμό μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε έναν άνθρωπο που είναι εκεί; Δεν λέω ότι δεν έχουν ευθύνες οι παίκτες, αλλά μία ομάδα πρέπει να τους προστατεύει. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ».

Για το αν η έλευση του Αλμέιδα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση: «Όχι. Δεν έχει σημασία ο προπονητής. Όποιος κι αν έρθει στην ΑΕΚ, θα αποτύχει. Και ο Μουρίνιο να έρθει, με αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τώρα, θα αποτύχει στην ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ