Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέτοια μαγικά βράδια έχει ανάγκη να ζει ο κόσμος

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω για τη χθεσινή μαγική νύχτα.

Από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, από την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην Τούμπα η, από το θρίλερ της Μαδρίτης;

Όπως και να έχει οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλοι του αθλητισμού έζησαν μεγάλες στιγμές. Όμορφες και ξεχωριστές.

Τέτοια βράδια θέλει να ζει ο κάθε φίλαθλος για να «ξεχνά» έστω για λίγο τα καθημερινά προβλήματά του.

 Κατ’ αρχάς πολλά μπράβο στον Μπαρτζώκα, τους παίκτες, τη διοίκηση για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Κι ένα μεγαλύτερο μπράβο στον κόσμο. Απίστευτη η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και είμαι σίγουρος ότι ο Ντουράντ θα το θυμάται σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Ο κόσμος ήταν ο 6ος παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτός έσπρωξε την ομάδα στην τεράστια και δικαιότατη νίκη σε βάρος ενός εξαιρετικού αντιπάλου.

Ο δε ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου θύμισε κανονικό Ολυμπιακό.

Με Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά οι ερυθρόλευκοι γύρισαν γρήγορα το ματς και στο τέλος πανηγύρισαν μια καθαρή νίκη.

 Ο ΠΑΟΚ, όπως πολύ σωστά τόνισε ο Λουτσέσκου, είναι ξεζουμισμένος και το αναφέρω εδώ και αρκετό καιρό. Η ομάδα θέλει, αλλά δεν μπορεί.

Όσο για τον αγώνα της Ρεάλ με τη Σίτι, θέλουμε δεν θέλουμε η πραγματικότητα είναι ότι από τη μία οι Ισπανοί απέδειξαν για μια ακόμη φορά γιατί η ομάδα τους αποκαλείται βασίλισσα της Ευρώπης και από την άλλη οι Βρετανοί δικαίωσαν όλους αυτούς που λένε ότι η ομάδα τους στερείται φανέλας.

Όταν τελειώνει το ματς και βρίσκεσαι μια ανάσα πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που πέρυσι τον έχασες, το μόνο που κάνεις είναι να… φας τη μπάλα.

Και όχι να οργανώνεις επιθέσεις και να  επιδιώκεις κι άλλο γκολ.

Ο Γκουαρντιόλα χειρίστηκε λάθος το φινάλε του ματς. Και την πάτησε.

Ήταν καταπληκτικό αυτό που έγινε χθες το βράδυ. Η Ρεάλ βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο.

Και στο τέλος πήρε αυτό που της άξιζε. Όχι γιατί είναι ανώτερη ομάδα, αλλά γιατί έχει καρδιά. Κι αυτό το είδαμε και με την Παρί και με την Τσέλσι. Η Σίτι είναι άξια της μοίρας της. Την έχω ικανή να χάσει ακόμα και το πρωτάθλημα.

 

                                                 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ