Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eurocup: Νέα «βόμβα» της Μπούρσασπορ και πρόκριση στον τελικό

H Μπούρσασπορ τρελαίνει κόσμο την φετινή σεζόν αφού έκανε ξανά την έκπληξη, επικρατώντας της Ανδόρα με 85-68 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του Eurocup.

Οι Τούρκοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον ημιτελικό με την Ανδόρα, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση όλους τους παίκτες τους, αφού χαρακτηριστικό είναι ότι πέντε από αυτούς ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων.

Η Μπούρσασπορ πλέον περιμένει στον τελικό του Eurocup τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Βαλένθια και την Μπολόνια, που θα διεξαχθεί αύριο.

Για την Μπούρσασπορ ξεχώρισαν ο Άντριου Άντριους (20π., 2ρ., 3ασ.), ο Ονουράλπ Μπιτίμ (18π., 4ρ., 3ασ.) και ο Κεβάριους Χέις (11π., 16ρ), ενώ για τους Ισπανούς ο Οριόλ Φορνέλς είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Να σημειωθεί ότι λόγω της πρόκρισης της Μονακό στα πλει οφ της Εuroleague, μόνο ο νικητής του Eurocup θα αγωνιστεί στην διοργάνωση της επόμενης σεζόν. 

Έτσι, η Μπούρσαπορ θα πρέπει να κερδίσει και στον τελικό του Eurocup για να ολοκληρώσει το απόλυτο «θαύμα» και να βρεθεί στην Euroleague της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ