Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ο εγγονός του Μοχάμεντ Άλι βγάζει νοκ άουτ τους αντιπάλους του

Ο εγγονός του Μοχάμεντ Άλι, Νίκο Άλι Γουάλς, έβγαλε νοκ-άουτ τον Αλεχάντρο Ιμπάρα στο Λας Βέγκας δηλώνοντας πως προσπαθεί να αναβιώσει τα πεπραγμένα του παππού του.

Ο εγγονός του Μοχάμεντ Άλι, Νίκο Άλι Γουάλς πανηγύρισε νίκη απέναντι στον Αλεχάντρο Ιμπάρα στο Λας Βέγκας στην κατηγορία των μεσαίων βαρών. Ο 21χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε για πέμπτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα μποξ, μετρώντας ισάριθμες νίκες με τέσσερα νοκ άουτ.

Ο Νίκο Άλι Γουάλς μετά την επικράτησή του απέναντι στον Ιμπάρα στο MGM Grand Garden Arena δήλωσε πως με αυτόν τον τρόπο θέλει να αναβιώσει τα πεπραγμένα του παππού του.

 

«Αυτή είναι μία απόδειξη όλης της δουλειάς που έχω καταβάλει. Επαναφέρω τον παππού μου πίσω στη ζωή. Γι’ αυτό τον λόγο η μητέρα μου γίνεται τόσο συναισθηματική γιατί βλέπει τον πατέρα της ξανά και ακούει το όνομά του», δήλωσε ο 21χρονος πυγμάχος.

Ο Νίκο Άλι Γουάλς έχει κάνει ρίξει ακόμη τρεις φορές νοκ άουτ τους αντιπάλους του. Τον Τζερεμάια Γίγκερ στις 29 Ιανουαρίου, τον Τζέιμς Γουέστλι στις 23 Οκτωβρίου του 2021 και τον Τζόρνταν Γουίκς στις 14 Αυγούστου του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ