Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με φόντο το προβάδισμα για τον τελικό Κυπέλλου – Έτσι θα παίξουν

Η αποψινή (19:30) συνάντηση του Δικεφάλου του Βορρά με τους Πειραιώτες είναι η πρώτη από τις τέσσερις που θα έχουν το προσεχές διάστημα οι δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Και οι δύο ψάχνουν αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι της Τούμπας, αφού οι Θεσσαλονικείς έχασαν την Κυριακή από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως είναι κατανοητό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν προετοιμάσει τις ομάδες τους για να μπορέσουν να πάρουν μία νίκη μετά από μέτριες εμφανίσεις που έχουν συνδυαστεί με άσχημα αποτελέσματα για εκείνες.

Ο πρώτος δεν υπολογίζει τους Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί, ενώ ο δεύτερος τους Φορτούνη, Βαλμπουενά και Αγκιμπού Καμαρά.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν βρεθεί 33 φορές αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδος, με τους πρωταθλητές να έχουν ένα μικρό προβάδισμα με 16 νίκες έναντι 11 των ασπρόμαυρων και 6 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Σε παιχνίδια που έχουν γίνει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετράει 7 νίκες έναντι 2 του Ολυμπιακού και μόλις 1 ματς να έχει λήξει ισόπαλο.

Την αποψινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ιταλός Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ιμπεριάλε και Μπέρτι. Τέταρτος θα είναι ο Μανούχος και στο VAR ο Ιταλός Φάμπρι μαζί με τον Πετρόπουλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (ή Σισέ), Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μαντί Καμαρά – Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου:

Πρώτοι αγώνες

Μεγάλη Τετάρτη 20/4

Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0

Μεγάλη Πέμπτη 21/4

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Δεύτεροι αγώνες

Τετάρτη του Πάσχα 27/4

Λαμία-Παναθηναϊκός (18:00)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ