Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

«Βαρύ» ήταν το κλίμα και έντονος ο προβληματισμός στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές φέτος τους πράσινους και δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν κανένα από αυτά τα ντέρμπι, ενώ παράλληλα δεν έχουν σκοράρει σε βάρος του «αιώνιου» αντιπάλου.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σταθούν περισσότερο σε αυτό το ματς, καθώς την Μεγάλη Πέμπτη (21/4, 19:30) υπάρχει το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Κι εκεί ακριβώς στάθηκαν οι παίκτες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Γυρίζουμε τον διακόπτη. Χάσαμε, γιατί δεν παίξαμε καλά. Μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο. Εκεί θα ρίξουμε το βάρος. Το μυαλό μας στην Τούμπα για να πάρουμε σκορ πρόκρισης», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ