Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μπουχαλάκη και Γκάρι η αποστολή του Ολυμπιακού για Λεωφόρο

Με τους Αντρέα Μπουχαλάκη και Γκάρι Ροντρίγκες να μετέχουν κανονικά στην αποστολή, όπως αναμενόταν, πάει στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός για το κυριακάτικο ντέρμπι αιωνίων.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και χωρίς νέα προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το βράδυ της Κυριακής, για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Όπως αναμενόταν, οι Μπουχαλάκης και Ροντρίγκες που είχαν ξεκινήσει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες, τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, μετέχει κανονικά για μια ακόμη αγωνιστική και ο Κώστας Φορτούνης. Εκτός, επίσης όπως αναμενόταν, έχουν μείνει ξανά οι Μπα, Κούντε, Λόπες, Ονιεκούρου και Ανδρούτσος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον,  Τζολάκης, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ