Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποσύρθηκε από το Ρολάντ Γκαρός ο Ναδάλ

Φτωχότερη θα είναι η συνέχεια του Roland Garros, καθώς ο… Βασιλιάς του τουρνουά, Ράφαελ Ναδάλ, ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόσυρσή του.

«Πρέπει να αποσυρθώ από το τουρνουά, εξαιτίας ενός προβλήματος που έχω με τον καρπό μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες», δήλωσε ο 29χρονος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από μερικά λεπτά.

«Χθες έκανα ένεση στον καρπό μου για να μπορέσω να αγωνιστώ. Το βράδυ όμως άρχισα να πονάω περισσότερο», ενημέρωσε ο «Ράφα» και συμπλήρωσε «Ξέρω πως δεν μπορώ να ολοκληρώσω αυτό το τουρνουά. Είναι μέρος της ζωής και ελπίζω να επιστρέφω για πολλά χρόνια ακόμα στο Roland Garros».

«Νιώθω πως με το κατάλληλο κίνητρο και την απαιτούμενη ενέργεια, μπορώ να επιστρέψω στο Roland Garros τα δύο επόμενα χρόνια», κατέληξε ο Ισπανός.

Ο «ματαντόρ» βρισκόταν μέχρι και πριν από τον τραυματισμό σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και όλα έδειχναν πως είχε επιστρέψει ο… παλιός καλός εαυτός του και θα μπορούσε να διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν. Στο Παριζιάνικο Grand Slam ο εννιά φορές πρωταθλητής του τουρνουά, είχε ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο, καθώς είχε χάσει μόλις εννιά games στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του.

Έτσι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει ένα ακόμη πιο εύκολο έργο στο μοναδικό τουρνουά Grand Slam που δεν έχει κατακτήσει, μετά και την απόσυρση της συμμετοχής του Ρότζερ Φέντερερ πριν από την έναρξή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ