Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ντύνεται γαμπρός ο Μάρκο Λιβάγια»

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο Μάρκο Λιβάγια! Σύμφωνα με δημοσίευμα του «RTL», o πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ πρόκειται να παντρευτεί με την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του και μάνα των παιδιών του, Ίρις Ράισιτς.

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου στο Σπλιτ, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ένας παιδικός φίλος του Λιβάγια, αλλά και η δημοσιογράφος και φίλη της νύφης, Λάνα Πάβιτς.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων αναμένεται αρκετός κόσμος από τον χώρο του ποδοσφαίρου, θα διασκεδάσει η τραγουδίστρια Γελένα Ρόζγκα.

«Αναβάλλαμε συνεχώς τον γάμο λόγω των αθλητικών υποχρεώσεων του Μάρκο. Μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, ξεκινάμε τις προετοιμασίες», είχε αναφέρει τον περασμένο Ιανουάριο η σύντροφος του Κροάτη επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ