Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα «γκέλα» για την Γιουνάιτεντ χωρίς τον Κριστιάνο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε στη διάθεσή της τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κατάφερε να χάσει άλλους δύο βαθμούς, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στη Λέστερ εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την Λέστερ, απλά να αμύνεται σωστά και να κρατάει μακριά από προβλήματα την εστία του Κάσπερ Σμάιχελ για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε με της Γιουνάιτεντ να ψάχνει το γκολ που θα την φέρει στο -1 από την 4η Άρσεναλ και το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως η Λέστερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 63ο λεπτό ο Μάντισον με μία τρομερή σέντρα βρήκε το κεφάλι του Ιχεανάτσο που με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1.

Η… χαρά της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς δεν κράτησε αρκετά, αφού αμέσως η Γιουνάιτεντ πέτυχε την ισοφάριση με τον Φρεντ να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Σμάιχελ σε σουτ του Φερνάντες για το 1-1 (66′).  Από εκεί και μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού τη… γλίτωσαν από λάθος του Σάντσο που έβγαλε τετ α τετ τον Ιχεανάτσο, ενώ ο Ντε Χέα με τρομερό «όχι» κράτησε το 1-1 σε κεφαλιά του Φοφανά (72′). Στη συνέχεια οι «αλεπούδες» είδαν το VAR να ακυρώνει το 2-1 που πέτυχε ο Μάντισον για φάουλ στον Βαράν.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ράγκνικ έκλεισε τη Λέστερ όμως στη «χρυσή» της ευκαιρία με τον Σάντσο στο 93ο λεπτό, ο Άγγλος έκανε τσαφ και έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ από εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ