Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η Λεβάντε νίκησε την Βιγιαρεάλ και ελπίζει σε παραμονή

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοράλες, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα, η Λεβάντε πήρε το μίνι τοπικό ντέρμπι με την Βιγιαρεάλ (2-0) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της La Liga.

Αν κάποιος έβλεπε το παιχνίδι χωρίς να γνωρίζει ποιες ομάδες παίζουν, δεν θα πίστευε ποτέ ότι η ομάδα που κέρδισε είναι ουραγός της La Liga και αυτή που ηττήθηκε ετοιμάζεται για τον πρώτο πρώτο προημιτελικό του Champions League. Η Λεβάντε έπαιξε για την ζωή της, η Βιγιαρεάλ είχε το μυαλό της στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν και η μεγάλη έκπληξη ήρθε.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρέθηκε στο χειρότερο βράδυ της σεζόν και η Λεβάντε κατάφερε να το βυθίσει με δύο… τορπίλες του Μοράλες.

Από εκπληκτικό τακουνάκι του Ροζέρ και πλασέ στην κλειστή γωνία του Ρούγι, ο επιθετικός της Λεβάντε έκανε το 1-0 (69’), ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ οι παίκτες του Έμερι είχαν βγει μαζικά μπροστά, έδωσε το τελειωτικό χτύπημα (2-0), που φέρνει πια την Λεβάντε στο -5 από το θαύμα της παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ