Μετάβαση στο περιεχόμενο

Next Generation Tournament EuroLeague: Συντριβή για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρεμιέρα του Next Generation Tournament της EuroLeague που διεξάγεται στην Πάτρα, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα (88-55) από την «ομάδα του λαού».

Οι Πειραιώτες του Δημήτρη Τσαλδάρη έχασαν από νωρίς την επαφή τους με το σκορ, καθώς μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί (20-15). Η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στη Μακάμπι που ήλεγξε το παιχνίδι και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Ο Μιχάλης Σπρίντζιος με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, με τους Ζορμπά (11π, 9ρ) και Νικολαΐδη (11π, 5ρ, 4ασ) να τον ακολουθούν.

Από τη μεριά της, η Μακάμπι είχε ως πρωταγωνιστή τον Ίντο Ιλούιζ με 16 πόντους, ενώ ο Όφρι Ναβέχ πρόσθεσε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 45-25, 64-38, 88-55.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ