Μετάβαση στο περιεχόμενο

Survivor: Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε «Σ’ αγαπάω απλά» στην Ασημίνα – Μεγάλη συγκίνηση

Ένα έπαθλο που έχουν μεγάλη ανάγκη διεκδίκησαν οι παίκτες του Survivor το βράδυ της Τρίτης (23/03) στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη αγωνιζόμενοι για το έπαθλο επικοινωνίας, με τους Κόκκινους να είναι εκείνοι που κέρδισαν το παιχνίδι. Η χαρά τους ήταν τεράστια και ξέσπασαν σε φωνές και χειροκροτήματα, καθώς θα άκουγαν και θα έβλεπαν μηνύματα από συγγενείς και φίλους.

Σημειώνεται, πως οι παίκτες που ήταν και πριν στους Διάσημους βρίσκονται μερικά βήματα μπροστά από τους νέους Κόκκινους στα μηνύματα που λαμβάνουν στα έπαθλα επικοινωνίας.

Τα μηνύματα ήταν πολύ συγκινητικά, ωστόσο, ένα από αυτά ξεχώρισε. Ο λόγος για το μήνυμα που έστειλα ο Χρήστος Δάντης στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, το οποίο συνοδευόταν με ένα τραγούδι, το οποίο ερμήνευσε ο ίδιος. Της το αφιέρωσε, με την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα και να δηλώνει ότι τον αγαπά πολύ.

Πρόκειται για το ερωτικό κομμάτι “Σ’ αγαπάω απλά”, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και ακούστηκε σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση στο Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ