Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέρασε και από το Βερολίνο η Μπαρτσελόνα

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην regular season της Euroleague έκανε η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε της Άλμπα, μέσα στο Βερολίνο (95-79), φτάνοντας τις 20 νίκες σε 25 παιχνίδια.

Το… τρένο της Μπαρτσελόνα δεν έκανε στάση ούτε στην Γερμανία. Στο Βερολίνο οι «Μπλαουγκράνα» ήταν καταιγιστικοί για ακόμα ένα παιχνίδι, έθεσαν από νωρίς τον τόνο του αγώνα και χωρίς να κινδυνεύσουν έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στο 20-5, με το πέρας της 31ης αγωνιστικής της regular season, ανεβάζοντας τη διαφορά από την 2η Ρεάλ, που ηττήθηκε στην Πόλη από την Εφές στις 2 νίκες (18-7 ρεκόρ η Ρεάλ). Από την άλλη, η Άλμπα υποχώρησε στο 9-14 με το πέρας 31 αγώνων στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 39-47, 58-73, 79-95.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ