Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο… πιο ακριβοπληρωμένος γκολκίπερ της Ligue 1 είναι Έλληνας! (ΦΩΤΟ)

Έχει παίξει ένα ματς σε δύο χρόνια, παίρνει 105 χιλιάδες ευρώ τον μήνα και έχει συμβόλαιο έως το 2023. Ο Ορέστης Καρνέζης έφυγε από τη Νάπολι και πήγε στη Λιλ ως έμψυχο αντάλλαγμα για την ακριβή μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν στους «παρτενοπέι», προκειμένου να ελαφρύνει το μπάτζετ της ιταλικής ομάδας.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν πάει πολύ καλά στη Γαλλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς μετράει μόλις μια συμμετοχή με τη φανέλα των «λιλουά».

Παρ’ όλ’ αυτά, η εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι ο 37χρονος γκολκίπερ έχει το όγδοο μεγαλύτερο συμβόλαιο στη γαλλική ομάδα, με μεικτές μηνιαίες απολαβές που «αγγίζουν» τις 105.000 ευρώ.

Με την υψηλή φορολογία που υπάρχει στη Γαλλία, την οποία πληρώνει ο παίκτης, ο Ορέστης Καρνέζης εισπράττει καθαρά περίπου 750.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα βάσει της συνεισφοράς του.

Ο… πιο ακριβοπληρωμένος γκολκίπερ στη Γαλλία είναι Ελληνας! | to10.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ