Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα δικαστήρια Άρης και Μήτρογλου – Επεισοδιακό τέλος στη σχέση τους!

Ο Άρης και ο Κώστας Μήτρογλου εδώ και αρκετό καιρό δεν διανύουν τις καλύτερες σχέσεις. Όμως, τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ, ο 34χρονος επιθετικός πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και ούτε έφτασε σε κατάσταση που θα μπορούσε να αγωνιστεί, παρότι είχε έντονα προβλήματα με τον πρώην προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιούσε.

Πλέον, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, με τον Μήτρογλου να έχει κάνει καταγγελία λύσης του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τις δύο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια! Στον Άρη είναι ενοχλημένοι με τον ποδοσφαιριστή και τη συγκεκριμένη απόφαση, ειδικά από τη στιγμή που ο Χερμάν Μπούργος, από την έλευσή του και μετά, έδειξε διάθεση να τον επανεντάξει στην ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στον Άρη τονίζουν ότι πρόκειται για τουλάχιστον αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν συμμετέχει εδώ και κάποιες μέρες στις προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ΠΑΕ Άρης τονίζουν επίσης πως την τελευταία φορά έφυγε πριν 1,5 μήνα για να κάνει θεραπεία σε δικό του γιατρό για ένα πρόβλημα στο πόδι και γύρισε υπέρβαρος και γενικότερα πλέον στους κίτρινους κινούν τις διαδικασίες με τους νομικούς του συλλόγου σχετικά με την υπόθεση Μήτρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ