Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρίσιμο 48ωρο για Όρτα και Ολυμπιακό – Τι γίνεται με Ποντένσε

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού εξελίσσεται ικανοποιητικά, ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει, ωστόσο δύο υποθέσεις που «καίνε» τους Πειραιώτες παραμένουν στάσιμες.

Ο λόγος για τους Αντρέ Όρτα και Ντάνιελ Ποντένσε, οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί στους ερυθρόλευκους και η διοίκηση προσπαθεί να τους αποκτήσει με μεταγραφή.

Για τον Όρτα, η Μπράγκα παίζει παιχνίδι τακτικής θέλοντας να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από τη μεταγραφή, μιας και το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για τον Πορτογάλο χαφ που έχει στυλώσει τα πόδια και θέλει μόνο Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ποντένσε, παραμένει πολύπλοκη, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει διαμηνύσει με κάθε τρόπο στη Γουλβς ότι επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Οι αξιώσεις των «λύκων» είναι υψηλές, ενώ δεν αποκλείουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο εξτρέμ στο ρόστερ τους, δίνοντάς του μια ακόμα ευκαιρία.

Η Γουλβς επιστρέφει από το ταξίδι της στις ΗΠΑ και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ποντένσε στο ρόστερ, αλλά οι συζητήσεις με τους Πειραιώτες αναμένεται να διαρκέσουν καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ