Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπιφουμά για τον Τετέι: «Είναι ντροπή αυτό που έγινε»

Ο ακραίος επιθετικός της Κηφισιάς, Τιεβί Μπιφουμά, σε δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Βόλο, χαρακτηρίζοντας τα ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως όλοι στα αποδυτήρια είναι στο πλευρό του Ανδρέα Τετέι.

«Θα ήθελα να πω κάτι πέρα από το παιχνίδι. Την προηγούμενη αγωνιστική παίξαμε εντός έδρας απέναντι στον Βόλο και ένας συμπαίκτης μου έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς. Δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε γιατί δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είναι ντροπή αυτό που έγινε.

Κι όταν βλέπω ότι ερχόμαστε σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως αυτό της ΑΕΚ, και λαμβάνουμε σεβασμό από τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ανδρέας (Τετέι) είναι σαν μικρός αδελφός μου, τον στηρίζω απόλυτα. Μιλήσαμε μετά από το παιχνίδι (με τον Βόλο) που κατάλαβα τι έγινε, γιατί στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί το περιστατικό.

Έχει την υποστήριξη όλων μας. Είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, δίπλα στον Ανδρέα και τον στηρίζουμε. Είμαστε απλά ποδοσφαιριστές, κάνουμε μια δουλειά. Είναι ντροπή όλο αυτό που έγινε. Γι αυτό φορέσαμε κι αυτά τα μπλουζάκια», ανέφερε ο Κονγκολέζος εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ