Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Τρομερή Λάτσιο έκλεισε το «σπίτι» της Νάπολι!

Μια Λάτσιο να την… πιεις στο ποτήρι! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία είχε στον πάγκο της τον Χρήστο Μανδά, έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και σόκαρε τη Νάπολι, επικρατώντας με 2-1 των «παρτενοπέι» μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η Νάπολι μπορεί να έδειχνε πιο απειλητική στο ξεκίνημα, αλλά η Λάτσιο ήταν αυτή που σκόραρε, αφού ο Λουίς Αλμπέρτο άνοιξε το σκορ στο 30’ με εντυπωσιακό τακουνάκι! Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, ο Ζιελίνσκι ισοφάρισε σε 1-1 για τους πρωταθλητές Ιταλίας και έστειλε τις δύο ομάδες σε ισορροπία στα αποδυτήρια.

Η Λάτσιο μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε, με τον Καμάντα στο 52’ να δίνει εκ νέου προβάδισμα στη Λάτσιο, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στην συνέχεια είχε ανεβάσει ρυθμό και είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, απειλώντας την αντίπαλη εστία. Ο Τζακάνι αρχικά σκόραρε στο 67’ αλλά δεν μέτρησε για οφσάιντ, με τον Γκεντουζί στο 71’ να βιώνει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα με τον συμπαίκτη του.

Το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το φινάλε και η Λάτσιο πήρε την πρώτη της φετινή νίκη, με τη Νάπολι να γνωρίζει την ίδια ώρα την παρθενική της ήττα στη σεζόν!

Στο άλλο ματς, η Αταλάντα επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μόντσα και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Ο Έντερσον άνοιξε το σκορ στο 34’, με τον Σκαμάκα στο 42’ και 62’ να «χτυπάει» για το τελικό 3-0! Η Μόντσα δεν ήταν καλή και δεν… εμφανίστηκε στο γήπεδο, γνώρισε απολύτως δίκαια την ήττα και έτσι βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ