Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Κάνουν «σεφτέ» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ματσάρα στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός, πριν τον επαναληπτικό με την Μπράγκα, φιλοξενεί σήμερα (20:00, Cosmote Sport 2) τον Βόλο στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει αλλαγές για να διαχειριστεί και την κόπωση των παικτών του από τα υψηλής έντασης παιχνίδια στην Ευρώπη. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου από την άλλη θα επιχειρήσει να κάνει τη… ζημιά, θέλοντας να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα – Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος – Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

Η νταμπλούχος ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται απόψε (21:30, Cosmote Sport 1) στην “Opap Arena” τον Πανσερραϊκό. Ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνει πολλές αλλαγές για να “φρεσκάρει” την ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν και απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών, αλλά στόχος είναι να ξεκινήσει με νίκη τη… διατήρηση των σκήπτρων. Οι Σερραίοι από την άλλη έδειξαν ότι είναι σκληρή ομάδα, παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Ελίασον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ζίνι – Πισάρο, Φαν Βέερτ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Ντάνκερλαϊ, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας – Στάικος, Θυμιάνης – Μούργος, Τομάς, Γούλερι – Άλεξιτς.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00, Νοvasports Prime) σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Αρκάδες έχασαν στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ και θέλουν τη νίκη στην έδρα τους. Οι Κρητικοί με φόρα από την επικράτηση επί του Άρη, αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στην έδρα του Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Σουρλής, Μουνάφο – Σίτο, Κρέσπι, Μπαρτόλο – Μιριτέλο.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος – Λάρσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκαγέγκος, Θοράρινσον – Μοσκέρα, Ντίκο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Σάββατο 26 Αυγούστου 

20:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ   Νοvasports Prime

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Βόλος  Cosmote Sport 2

21:30 OPAP Arena, ΑΕΚ – Πανσερραϊκός Cosmote Sport 1

Κυριακή 27 Αυγούστου 

19:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Άρης  Cosmote Sport 2

21:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Κηφισιά Νοvasports Prime

21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ατρόμητος Cosmote Sport 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ