Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πότε έρχονται για τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα και ο Κίνι

Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες με σκοπό να κλείσει τις πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού που είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι. 

Για τον πρώτο υπάρχει συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ και ο παίκτης έρχεται ως ελεύθερος. Ο Ιμπόρα θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο.

 Όσον αφορά στην περίπτωση του Κίνι ήταν πολύ πιο εύκολη, αφού ο παίκτης ήταν ελεύθερος επομένως διαπραγματευόταν μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» αύριο στις 16:55, ενώ ο Κίνι θα φτάσει την ίδια μέρα στην Ελλάδα, αλλά λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:40. Οι δύο παίκτες θα τελειώσουν τα τυπικά και θα φύγουν για την Αυστρία όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ