Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός στην «έκρηξη» των κρουσμάτων

Η «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό δεν έσκασε ξαφνικά στους πράσινους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι η μοναδική ομάδα στη λίγκα που κάνει καθημερινά μοριακά τεστ στα μέλη της.

Κάτι που επιτρέπει στους ανθρώπους του τριφυλλιού να έχουν έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα, ώστε να απομονωθεί και να αποφευχθεί η διασπορά.

Τρεις μέρες, λοιπόν, μετά το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ και ανήμερα αυτού με τον ΠΑΟΚ υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις πιθανών κρουσμάτων, παρά το γεγονός ότι τα τεστ ήταν αρνητικά.

Την Πέμπτη, δηλαδή την επόμενη του παιχνιδιού με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Λεωφόρο, η ομάδα είχε ρεπό, αλλά την Παρασκευή στον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα που στην πλειονότητά τους αφορούσαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τουλάχιστον είναι είτε ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να καταθέσουν αίτημα αναβολής για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους, αλλά και για τη δημόσια υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ