Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθέωση στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Στα Γιάννενα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του μάλιστα να γνωρίζουν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της ηπειρώτικης πόλης. 

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο και όταν έκαναν την εμφάνισή τους ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες του.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ