Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τότε θα ανακοινώσει Μπακαμπού και Σαμασέκου ο Ολυμπιακός, τι γίνεται με Ομάρ και Κασάμι

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν “καυτή” για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το μεγάλο “μπαμ” του Χάμες Ροντρίγκες. Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί.

Οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν και τις μεταγραφές των Μπακαμπού και Σαμασέκου. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ανακοινωθούν αύριο. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έφτασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Κονγκολέζος επιθετικός υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» ως ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ. Ο 26χρονος από το Μάλι αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου, δηλαδή είναι το «εξάρι» το οποίο έψαχναν και έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη γερμανική ομάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η απόκτηση των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παϊτίμ Κασάμι. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι, επομένως ο Ολυμπιακός έχει χρονικό περιθώριο έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν θα καθυστερήσουν αυτές τις δύο υποθέσεις και θα τις τελειώσουν τα επόμενα 24ωρα, δεν αποκλείεται ακόμα αύριο. Έτσι, Ομάρ και Κασάμι θα επιστρέψουν στους Πειραιώτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ