Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Αίτημα για αλλαγή ώρας με Ζαλγκίρις – Ο λόγος

Η Πέμπτη 12 Μαρτίου προμηνύεται γεμάτη πράσινη δράση στο ΟΑΚΑ, με ποδόσφαιρο και μπάσκετ να συνυπάρχουν στο ίδιο βράδυ.

Αρχικά, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μπέτις για τη φάση των «16» του Europa League, σε παιχνίδι που έχει οριστεί για τις 19:45.

Στο πλάνο παραμένει το ΟΑΚΑ ως έδρα για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς, καθώς οι εργασίες στο Στάδιο προγραμματίζεται να μετατεθούν, ώστε να μην επηρεαστεί ο αγώνας.

Λίγο αργότερα, ακολουθεί και το μπασκετικό ραντεβού: ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη regular season της Euroleague, επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για να διευκολυνθεί η μετακίνηση και η εξυπηρέτηση του κόσμου ανάμεσα στα δύο γεγονότα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει επίσημο αίτημα προς τη Euroleague για αλλαγή ώρας στο τζάμπολ.

Η σκέψη είναι το παιχνίδι με τους Λιθουανούς να μεταφερθεί προς τις 22:00, ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ